Qualitygarage Flussie

Qualitygarage staat synoniem voor een netwerk van universele garages van topkwaliteit. Universeel wil zeggen dat u bij ons terecht kan met wagens van verschillende merken, en dit voor verschillende werkzaamheden.

Het is onze missie om uw wagen te onderhouden en te herstellen met de grootste zorg, nauwkeurigheid, en volgens de voorschriften van de constructeurs. Wij staan garant voor een onberispelijke technische kennis, en we zorgen ervoor dat u als klant zich thuis voelt in onze garage.

Qualitygarage is het alternatief voor de dealer. U kan bij ons met een gerust hart uw moderne wagen binnen brengen, en hoeft daarbij niet te vrezen voor verlies van garantie.

Qualitylabel

Alle Qualitygarage bedrijven zijn in het bezit van 6 kwaliteitslabels. Om deze kwaliteitslabels te behalen hebben hun techniekers een doorgedreven opleidingstraject doorlopen, en zijn ze onderworpen aan de nodige examens. Enkel na het behalen van een gunstig resultaat mochten zij het bijhorende kwaliteitslabel in ontvangst nemen. Meer zelfs, op regelmatige basis dienen de techniekers vervolgtrainingen te volgen om hun kwaliteitslabel te behouden.