Ons bedrijf

Geschiedenis

In 1976  start Etienne Flussie, ‘Tjen’ voor de Budingenaars, een klein atelier aan zijn woning in de Saeneveldstraat 8 te Budingen. Als kleine zelfstandige samen met zijn echtgenote Joanne Rotty onderhouden en herstellen zij het merendeel van de Opel-rijders uit de buurt. Door het grote succes start dan ook de bouw van een hal achter de woning met inrichting van een atelier.

Door de jaren heen blijft het klantenbestand maar groeien. Door dit grote succes kreeg “Tjen” de kans om als Opel-agent te starten ‘onder de vleugels’  van het toenmalige Opel Nova gevestigd te Sint-Truiden en later Opel Buga. De NV Flussie werd geboren. Er ontbrak echter nog één ding, een showroom. En zo geschiedde! In het jaar 1992 werd er samen met hun zoon Eric, toen 29 jaar, beslist om op de Linterseweg te Budingen een nieuwe garage te bouwen met atelier en showroom.

Heden

Door de vele verschuivingen in de automobielsector zijn we van het Opel-agentschap overgegaan naar een merk-onafhankelijke garage met uiteraard nog steeds een voorliefde voor de ‘Opel Blitz’.

Om u zo goed mogelijk te dienen als onafhankelijke garage hebben wij voor de solide partner Qualitygarage gekozen.  Dit partnership en label staan garant voor een moderne manier van werken. De laatste technieken, opleidingen en materialen worden dagdagelijks gebruikt om uw wagen te onderhouden en te herstellen.